Џастин Тимберлејк стана татко по втор пат

Џастин Тимберлејк стана татко по втор пат

Џастин Тимберлејк официјално  потврди веста дека тајно добил уште едно дете.

Пејачот ја потврди веста дека има уште еден син со Џесика Бил и дека целата бременост беше чувана во тајност. Бебенцето се вика Финијас.