Џастин Бибер упати трогателна порака на инстаграм

Џастин Бибер упати трогателна порака на инстаграм

Џастин Бибер им упати трогателна порака на Инстаграм.

Џастин Бибер во пораката открил дека не се чувствува добро и ги замолил да се молат за него.

„Само сакав да ве известам што се случува, во надеж дека моите зборови ќе допрат до вас. Многу ми е тешко. Се чувствувам неповрзано и чудно. Секогаш се подобрувам, па не сум загрижен, но сакав да се јавам и да ве замолам да се молите за мене. Богот е верен и вашите молитви навистина делуваат, ви благодарам…” , напиша младиот пејач.