Девојки дали би носеле ваков костим за капење?

Девојки дали би носеле ваков костим за капење?

Кога е во прашање модата, во оваа 2017 година се нагледавме сешто, кога единствено мото е: “Што полудо, тоа подобро.“. Сепак вакви купаќи се голем исчекот.

Костимот за капење има дизајн на влакнести машки гради и изгледаат многу реално, а уште и го носат називот: sexy chest swimsuit. Доколку сте заинтересирани може да ги најдете на web продавницата Beloved Shirts за 45 долари.

Make 'em say WTF ?FREE US shipping ??Link in bio

A post shared by Beloved Shirts (@belovedshirts) on

My Summer bod is ready See what all the fuss is about ?Link in bio

A post shared by Beloved Shirts (@belovedshirts) on