Девојката на Кристијано Роналдо во моден едиторијал за шпанско списание

Девојката на Кристијано Роналдо во моден едиторијал за шпанско списание

Џорџина Родригез сними едиторијал за XL Semanal. 24-годишната девојка на Кристијано Роналдо позираше во неколку модни комбинации за популарното шпанско списание.

Џорџина Родригез

Џорџина Родригез

Џорџина Родригез

„Отсекогаш сум била многу зрела и имањето четири деца за мене воопшто не е товар. Не можам да си го замислам животот без нив“ – изјавила таа.

Џорџина и Роналдо имаат четири деца, но само едно им е заедничко. Тие ја добија ќеркичката Алана Мартина во ноември минатата година.

Џорџина Родригез

Џорџина Родригез

Џорџина Родригез

Џорџина Родригез

Џорџина Родригез