Девојка на која доминираат густи веѓи

Девојка на која доминираат густи веѓи

Софија Хаџипантели постојано објавува слики на социјалните мрежи со веѓите кои се споиле и се чини дека нема две, туку една – монохроматски. Студентката на маркетинг на Instagram става слики од нејзиното лице, на кое доминираат од светли очи и темни, огромни веѓи.

Spent 20 min thinking of a caption- still don't know wtf to write here lol

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on

Таа верува дека изгледа подобро со природно густи веѓи, но исто така и е сосема кул што луѓето не го сакаат тоа.

Софија почна да носи такви веѓи кога еднаш се обидла да ја промени бојата и случајно ги офарбала во црно. Сега ги фарба кога ќе забележат дека и растат плави влакна.

На нејзиниот профил, луѓето во голема мера се расправаат – на некои им се ужасни, на други се убави, а третите ја бранат нејзината слобода на избор.