„Despacito“ со нов рекорд: Спотот надмина 3 милијарди прегледи!

Песната на Фонски „Despacito“ дефинитивно е хитот на летото, а и на годината!

Музичкиот спот на оваа песна на Луис Фонси и Деди Јенки стана најгледаното видео во историјата на YouTube. Истотака е и првото видео кое ја има надминато границата од 3 милијарди прегледувања. Despacito Екстрамно мали се шансите да немате наидено на спотот за заразната песна, сепак, еве го видеото кое влезе во музичката историја: