Декорирајте ја масата на сензационален начин

Декорирајте ја масата на сензационален начин

Подготовките за Велигденски ручек се завршени. Ако чекате гости, а немате идеи, обидете се да го искористите она што ви е сигурно при рака да направите свечена маса.

Нежни цветови

Рустик

Лале и јајца