Дејзи Лопез ќе ве освои со нејзиниот поглед

Дејзи Лопез ќе ве освои со нејзиниот поглед

Дејзи Лопез е шармантна убавица од Јужна Америка, чиј шарм и поглед без коментари ги остава мажите, но сигурно и жените. Таа е манекенка и фотомодел.

Позната е по сензуалното носење на долна облека, но и по колумните на кои на себе често има неколку парчиња облека.

Нејзината женственост и агресивност во погледот се клуч на нејзината единственост во морето на слични девојки.