Дејвид и Викторија Бекам снимаат реално шоу

Дејвид и Викторија Бекам снимаат реално шоу

 Дејвид и Викторија Бекам потпишале договор вреден милиони долари со стриминг сервисот Нетфликс за снимање на реално шоу.

Викторија и Дејвид ќе добијат шеснаесет милиони фунти, во замена за постојано следење на семејството со камерите на продуцентската компанија. Американските медиуми велат дека Дејвид е во фокусот на новата серија.