Дејвид и Викторија Бекам добија снаа

Дејвид и Викторија Бекам добија снаа

21-годишниот син на Дејвид и Викторија Бекам се вери со 25-годишната актерка Никола Пелц.

Бруклин и Никола со фотографија соопштија дека планираат да стапат во брак.