Дејвид Гета ужива на плажа со двојно помладата девојка

Дејвид Гета ужива на плажа со двојно помладата девојка

Дејвид Гета наскоро ќе замине на голема турнеја, а пред да започне со настапите низ светот, тој се препушти на уживањето.

Славниот диџеј беше фотографиран на плажа со Џесика Ледон. 51-годишниот музичар и 27-годишната Кубанка се релаксираа со нивното куче во Мајами.