Дарко Лазиќ стана татко

Дарко Лазиќ стана татко

Утринава, во 07.15 часот, Дарко Лазиќ и неговата избраничка, Марина Гагиќ, станаа родители и добија син.

Оваа вест беше објавена од гордиот татко, кој веднаш го откри прекрасното име што го доби детето.

„Драго наше семејство, наши кумови, наши пријатели, наши познаници, денес во 07:15 нашиот мал ангел Алексеј дојде на овој свет. Затоа сакаме да ја споделиме оваа весела вест со вас, голем поздрав“ – напиша Дарко Лазиќ на својот Инстаграм профил, покрај кој го постираше цртежот со мечето и името на новороденчето.