Дара Бубамара е бремена?!

Дара Бубамара е бремена?!

Дара Бубамара моментално е во Турција каде ужива со своето момче.

Таа на својот инстаграм профил споделува врвни турски специјалитети, а тоа ги натера нејзините следбеници да започнат со муабети како можеби таа јаде премногу затоа што можеби е сепак бремена.

Во една прилика Дара изјави дека не би сакала да има второ дете од друг маж ама останува да видиме со текот на времето дали е ова само шпекулација или вистина.