Дани Димитровска има нова балада

Дани Димитровска има нова балада

Дани Димитровска со нова балада ги разнежнува своите фанови. 39-годишната пејачка ја објави песната „Време“, заедно со спотот за истата.

Музиката и текстот ги потпишува Весна Малинова Бабамов, додека црно-белиот видеозапис е режиран од Чедо Поповски.