Дали Тејлор Свифт ја ископира Северина?

Тејлор Свифт ги полни светските медиуми со нејзиниот видео запис за новата песна.

А додека нејзините фанови пробуваат да ја најдат тајната порака во видео записот, домашните обожаватели приметија неверојатни сличности помеѓу видео записот на Тејлор и видео записот на Северина за песната Силикони.

Фановите сметаат дека новиот видео запис на Тејлор е инспириран од видео записот на Северина, а како доказ го приложуваат видеото во кој ги споредуваат сличните сцени.

А дали навистина е така, проценете самите.