Дали сте спремни за овој нов моден тренд?

По продолжувањето на ноктите, косата и трепките, продолжувањето на влакната на носот станува сè попопуларно. 

Познато е дека многу трендови се раѓаат на Instagram, а последниот меѓу нив е продолжувањето на насните влакна.

Станува збор за невообичаена техника за „разубавување“ на носот што беше презентирана на профилот на GretChen Chen, а потоа брзо се прошири на различни социјални мрежи.

Како што е прикажано од страна на корисникот Instagram, вештачките трепки се применуваат околу ноздрите со помош на специјален лепак, внимавајќи да го пополни секој дел од него.

И додека многумина се згрозени од овие вметнувања во носот, исто така постојат и дами кои решиле меѓу првите да го пробаат овој тренд.