Дали јавноста добива нов музички пар ?

Дали јавноста добива нов музички пар ?

Дали се само шпекулации или има некоја вистина за новиот музички пар – Дуа Липа и Мартин Гарикс  ?!

21-годишната пејачка и 21-годишниот продуцент деновиве беа забележани заедно пред Старбакс во Мајами.

Еден бакнеж беше пресуден за парот кој постигна неверојатен музички успех со Scared To Be Lonely, да стане новата мета на папараците.

nov-muzicki-par-dua-lipa-i-martin-gariks-vo-majami-01.jpg

nov-muzicki-par-dua-lipa-i-martin-gariks-vo-majami-03.jpg

nov-muzicki-par-dua-lipa-i-martin-gariks-vo-majami-04.jpg