Дали Емина Јаховиќ има направено пластични операции или не?

Дали Емина Јаховиќ има направено пластични операции или не?

Познатата пејачка Емина Јаховиќ, поранешна сопруга на Мустафа Сандал, во неколку наврати повторува дека на нејзиното тело нема направено ниту една пластична операција освен на носот кој го има скршена на 14 години, но поради развојот на коските правела операција на 21 година.

Според многумина оваа информацијаа не ја прифаќаат како вистина, и мислат дека има многу операции.

Во некои коментари кои можат да се прочитаат од публиката на нејзините профили на социјални медиуми многумина тврдат дека има навистина доста корекции.

Што мислите вие?

На крај од денот, имала или не, Емина Јаховиќ е една онај згодните и најубави жени во регионот.

View this post on Instagram

🌻

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

View this post on Instagram

Ready🌸 @nedrettaciroglu @yasemintaciroglu

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on