Catherine Zeta-Jones со ќерката Carys во кампања за Fendi

Catherine Zeta-Jones со ќерката Carys во кампања за Fendi

Актерката Кетрин Зета- Џонс и шеснаесетгодишната ќерка Керис се главните протагонисти во последната епизода од серијата видеа снимени за кампањата #MeAndMyPeekaboo на италијанската модна куќа Фенди.


Кампањата во ретро-стил беше снимена во Рим, а брилијантните Кетрин Зета-Џонс и Керис во оваа кампања се издвојуваат со елеганција и луксузни ноти. Оваа модна приказна во чиј фокус е  популарната чанта Peekaboo за Кетрин и Керис беше прекрасно заедничко искуство.