Фестивал на органска храна во СкопјеЗдравје и Фитнес

Фестивал на органска храна во Скопје

Со мотото „Да ги победиме лошите животни навики – градиме здрава, зелена и органска иднина!“,се одржува седмиот Фестивал на органска…

Како да пронајдете мотивација за тренинг и да ја одржите?Здравје и Фитнес

Како да пронајдете мотивација за тренинг и да ја одржите?

Да се разбереме – мотивацијата, кога конечно ќе ја пронајдете, ако не е правилно втемелена брзо ќе ја изгубите. А…

Каде оди салото кога слабееме?Живот

Каде оди салото кога слабееме?

Дали некогаш се прашувате што се случува со салото кога ќе ги изгубиме килограмите? Салото со слабеењето разбива на вода…