Рафаел Надал купи луксузна јахта#Убав живот

Рафаел Надал купи луксузна јахта

Познатиот тенисер Рафаел Надал купи луксузна јахта, која му беше доставена минатата недела во Мајорка, а сега имаме можност да…

#Истражуваме #ЛетоBоМакедонија #Водопади#Убав живот

#Истражуваме #ЛетоBоМакедонија #Водопади

Водопадите на Македонија На територијата на Македонија постојат многу места кои изгледаат како од бајките. Во оваа магија спаѓаат и…

#Истражуваме #ЛетоBоМакедонија #АрхеолошкиЛокалитети#Убав живот

#Истражуваме #ЛетоBоМакедонија #АрхеолошкиЛокалитети

Сведоци на минатото Покрај природните убавини, Македонија изобилува и со многу споменици на култура и археолошки локалитети кои се сведоци…

Шедро – прекрасен остров на јадранската обала кој мора да се посети#Убав живот

Шедро – прекрасен остров на јадранската обала кој мора да се посети

Во моментов сме во период во кој може да започнеме да размислуваме каде да го поминеме летниот одмор. Имагинацијата на…

#Истражуваме #ЛетоBоМакедонија #Струга#Убав живот

#Истражуваме #ЛетоBоМакедонија #Струга

Уживаме во Струга Сакате место што ќе има песочна плажа, чисто езеро, река, манастири, симпатичен град и живописни села? Тогаш…

Футуристички дизајн на нов хотел во Дубаи потпишан од Zahа Hadid#Убав живот

Футуристички дизајн на нов хотел во Дубаи потпишан од Zahа Hadid

Светски познатата прерано почината архитектка Заха Хадид е одговорна за дизајнот на многу светски познати градби, а скоро сите нејзини…

#Истражуваме #ЛетоBоМакедонија #Охрид#Убав живот

#Истражуваме #ЛетоBоМакедонија #Охрид

Денес продолжуваме со најголемата туристичка атракција во нашата земја Веруваме дека сите веќе сте биле во Охрид, некои на подолг…

#Истражуваме #ЛетоBоМакедонија #Преспа#Убав живот

#Истражуваме #ЛетоBоМакедонија #Преспа

Дали ви се допадна нашето претходно истражување? Доколку да, продолжете да го читате овој е-маил бидејќи овој пат ви испраќаме…

Спирален дизајн на екстериер инспириран од внатрешниот механизам на часовникот#Убав живот
КАКО ДЕЛ ОД ПРИРОДАТА

Спирален дизајн на екстериер инспириран од внатрешниот механизам на часовникот

По долгогодишно чекање, конечно ќе се отворат вратите на музејот на часовници во Швајцарија!  Овој футуристички музеј се наоѓа во…

Часовник изработен од 150 милиони години старо дрво#Убав живот
WOW

Часовник изработен од 150 милиони години старо дрво

Златно крилесто суштество управува со златна кочија која пак ја влече златна пеперутка низ златна шума … Истата златна сцена,…