Корисно

Комбинации на шминка со која нема да погрешите каде и да се појавите

Следниве 7 комбинации се одличен пример за шминка со која не можете да погрешите каде и да се појавите. 1.…

Нов хит?!

Погледнете го новиот тренд – таласести усни

Мејкап ентузијастите со воодушевување го прифатија трендот на таласести веѓи, а слична трансформација сега доживеаа и усните. Необичните криви веѓи…

Занимливости

Нов тренд на обликување на веѓи го освои Инстаграм

Во сезоната што претстои пред нас сите девојки ќе носат таласести веѓи и изгледаат баш како што звучат – чудно…