Опасно

Дали полнач за мобилен телефон може да предизвика пожар?

Мора да сте слушнале за приказните дека полначите за мобилни телефони зрачат кога се вклучени во струја. Полначите приклучени на…

Одлична солуција!

Добар пазар на Алкател, два смарт мобилни телефони со екстра цена!

Компанијата Alcatel на пазарот пласираше два нови евтини паметни телефони откако истите беа претставени на саемот IFA во Берлин, Германија.…

Занимливости

Фејсбук со забрана за ширење лажни вести

Фејсбук објави дека ќе им забрани на компаниите и другите корисници поврзани со ширењето лажни вести да се рекламираат преку…

Екстра

Инстаграм жртва на хакери

Овој пат причината е проблем во еден од софтверските пакети на Instagram, кој може да се користи од страна на…