ДНЕВЕН ХОРОСКОП 29.03.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 29.03.2018

Овен (21.03-20.04) Можност за средба со личност која доаѓа од далеку. Контактите со странство се успешни и постои можност вашиот…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 28.03.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 28.03.2018

Овен (21.03 – 20.04) Многу поволен ден за повеќето претставници на вашиот знак, особено за оние директните, кои одат директно…

Хороскоп 24.03.2018Хороскоп

Хороскоп 24.03.2018

Овен Оваа сабота ќе ви даде многу можности за самоизразување. Не менувајте се, но не исфрлувајте ги. Сега е важно…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 23.03.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 23.03.2018

Овен Ќе се однесувате непромислено. Можно е да ги пропуштите предизвиците. Додека во прашањето поврзано со работата воглавно ќе бидете…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 22.03.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 22.03.2018

Овен Недоразбирањата со вашиот претпоставен можат многу лошо да делуваат врз вашето напредување на професионален план. Бидете посмирени и обидете…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 21.03.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 21.03.2018

ОВЕН Чувствувате дека доаѓаат промени и тоа ве плаши. Наместо да стравувате, разгледајте ги добрите страни од новонастанатата ситуација. Овие…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 20.03.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 20.03.2018

Овен Навистина среќен ден за претставниците родени во втората декада, бидејќи ќе сретнат сродна душа со која што ке споделат…

Дневен хороскоп 09.03.2018Хороскоп

Дневен хороскоп 09.03.2018

Овен Деловната ситуација е подобра од претходно. Немојте да го загорчувате животот на вашите најблиски, особено ако станува збор за…

Дневен хороскоп 05.03.2018Хороскоп

Дневен хороскоп 05.03.2018

Што не очекува денес, 5-ти март 2018, според астролошкото небо? Овните се пред интересен период, Биковите се многу нервозни, на…

Дневен хороскопХороскоп

Дневен хороскоп

Овните ќе се соочат со евентуални проблеми на работното место, Биковите денес да ја држат устата затворена, Близнаците – сеуште…