ДНЕВЕН ХОРОСКОП 09.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 09.04.2018

 ОВЕН Денес ќе морате брзо да реагирате и да донесете одлука која нема да биде едноставна. Досега се двоумевте што…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 07.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 07.04.2018

Овен На работа и понатаму добро ќе ви оди. И не само добро, ќе ги зголемите контактите и повеќе ќе…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 06.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 06.04.2018

Овен Правите се’ за да ги нагласите своите естетски вредности. Многумина од вас што се занимаваат со уметност ќе успеат…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 05.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 05.04.2018

ОВЕН Се чувствувате малку постабилно и полека почнувате да им се посветувате на работите кои досега ги одложувавте. Проблемот е…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 04.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 04.04.2018

ОВЕН Се чувствувате малку постабилно и полека почнувате да им се посветувате на работите кои досега ги одложувавте. Проблемот е…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 03.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 03.04.2018

Овен (21.03 – 20.04) Денот е обележан со лаги и илузии. Можни се професионални проблеми. Ќе ви биде тешко да…

Дневен хороскоп за ПОНЕДЕЛНИК (2.4.2018)Хороскоп
како се наклонети вашите ѕвезди..

Дневен хороскоп за ПОНЕДЕЛНИК (2.4.2018)

Дознајте каков ден ве очекува! Овен (21. 3 – 20. 4) Љубов: По обичај, се поставувате супериорно во однос на…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 01.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 01.04.2018

Овен Моменталната ситуација е без поголеми промени во однос на претходните денови. Односите на работното место се напнати. Обрнете опголемо…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 31.03.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 31.03.2018

Овен На работа и понатаму добро ќе ви оди. И не само добро, ќе ги зголемите контактите и повеќе ќе…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 30.03.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 30.03.2018

Овен Завршете ги важните работи, разговори и состаноци. Ќе бидете многу уверливи и успешно ќе се залагате за сопствените идеи.…