ДНЕВЕН ХОРОСКОП 28.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 28.04.2018

Овен На работа и понатаму добро ќе ви оди. И не само добро, ќе ги зголемите контактите и повеќе ќе…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 27.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 27.04.2018

Овен Завршете ги важните работи, разговори и состаноци. Ќе бидете многу уверливи и успешно ќе се залагате за сопствените идеи.…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 26.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 26.04.2018

Овен (21.03-20.04) Можност за средба со личност која доаѓа од далеку. Контактите со странство се успешни и постои можност вашиот…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 25.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 25.04.2018

Овен (21.03 – 20.04) Многу поволен ден за повеќето претставници на вашиот знак, особено за оние директните, кои одат директно…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 24.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 24.04.2018

Овен Вашиот партнер ќе биде задоволен доколку ја оставите вашата тврдоглавост на страна и почнете да ги исполнувате неговите желби.…

Неделен хороскоп 23.04 – 29.04.2018Хороскоп

Неделен хороскоп 23.04 – 29.04.2018

ОВЕН ЉУБОВ: НЕкои би можеле да искусат тајна љубовна врска или својата наклонетост ќе ја кријат од некого, бидејќи така ги…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 20.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 20.04.2018

Овен Ќе се однесувате непромислено. Можно е да ги пропуштите предизвиците. Додека во прашањето поврзано со работата воглавно ќе бидете…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 18.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 18.04.2018

ОВЕН Чувствувате дека доаѓаат промени и тоа ве плаши. Наместо да стравувате, разгледајте ги добрите страни од новонастанатата ситуација. Овие…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 17.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 17.04.2018

Овен Навистина среќен ден за претставниците родени во втората декада, бидејќи ќе сретнат сродна душа со која што ке споделат…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 16.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 16.04.2018

ОВЕН Денес ќе морате брзо да реагирате и да донесете одлука која нема да биде едноставна. Досега се двоумевте што…