ДНЕВЕН ХОРОСКОП 03.05.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 03.05.2018

Овен Денеска не сакате да се дружите и ќе се затворите во сопствениот свет. Вашите идеи ќе ве затворат во…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 02.05.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 02.05.2018

ОВЕН Се чувствувате малку постабилно и полека почнувате да им се посветувате на работите кои досега ги одложувавте. Проблемот е…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 01.05.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 01.05.2018

Овен (21.03 – 20.04) Денот е обележан со лаги и илузии. Можни се професионални проблеми. Ќе ви биде тешко да…

Неделен хороскопХороскоп

Неделен хороскоп

Што ни подготвија ѕвездите за периодот 30-ти април до 6-ти јули, прочитајте во неделниот хороскоп. Овен – Ве очекува една…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 28.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 28.04.2018

Овен На работа и понатаму добро ќе ви оди. И не само добро, ќе ги зголемите контактите и повеќе ќе…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 27.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 27.04.2018

Овен Завршете ги важните работи, разговори и состаноци. Ќе бидете многу уверливи и успешно ќе се залагате за сопствените идеи.…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 26.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 26.04.2018

Овен (21.03-20.04) Можност за средба со личност која доаѓа од далеку. Контактите со странство се успешни и постои можност вашиот…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 25.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 25.04.2018

Овен (21.03 – 20.04) Многу поволен ден за повеќето претставници на вашиот знак, особено за оние директните, кои одат директно…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 24.04.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 24.04.2018

Овен Вашиот партнер ќе биде задоволен доколку ја оставите вашата тврдоглавост на страна и почнете да ги исполнувате неговите желби.…

Неделен хороскоп 23.04 – 29.04.2018Хороскоп

Неделен хороскоп 23.04 – 29.04.2018

ОВЕН ЉУБОВ: НЕкои би можеле да искусат тајна љубовна врска или својата наклонетост ќе ја кријат од некого, бидејќи така ги…