ДНЕВЕН ХОРОСКОП 06.08.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 06.08.2018

Овен (21.03 – 20.04) Работата со странци за вас е голем предизвик и едвај чекате да се слушнете со оние…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 05.08.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 05.08.2018

ОВЕН Чувствувате дека доаѓаат промени и тоа ве плаши. Наместо да стравувате, разгледајте ги добрите страни од новонастанатата ситуација. Овие…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 26.07.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 26.07.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Нема причина наивно да верувате во нечии ветувања или во ласкави комплименти кои ги добивате. Големиот емотивен занос знае…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 25.07.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 25.07.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Партнерот се обидува да ви помогне или да ве расположи. Меѓутоа, вие реагирате на спротивен начин. РАБОТА: Почнувате со погрешни…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 24.07.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 24.07.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Се наоѓате под притисок, морате да почитувате нечија волја или барања. Ве иритира однесувањето на партнерот. РАБОТА: Продолжената расправија илустрира…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 21.07.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 21.07.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Саканата личност искрено сака да ви удоволи, покажете и дека имате доволно доверба во заедничкиот договор. РАБОТА: Нечија приказна ви…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 20.07.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 20.07.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Саканата личност искрено сака да ви удоволи, покажете и дека имате доволно доверба во заедничкиот договор. РАБОТА: Нечија приказна ви…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 19.07.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 19.07.2018

ОВЕН ЉУБОВ:Различните несогласувања кои вам ве пратат во дијалогот со саканата личност не се безначајни, но не се ни тема…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 18.07.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 18.07.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Непотребно инсистирате на лично докажување пред саканата личност. За промена, покажете повеќе суптилност и нежност во блиските средби. РАБОТА: Доколку…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 14.07.2018Хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 14.07.2018

ОВЕН ЉУБОВ:Различните несогласувања кои вам ве пратат во дијалогот со саканата личност не се безначајни, но не се ни тема…