Хороскоп за денес | 11.07.2018Хороскоп

Хороскоп за денес | 11.07.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Партнерот се обидува да ви помогне или да ве расположи. Меѓутоа, вие реагирате на спротивен начин. РАБОТА: Почнувате со погрешни…

Дневен хороскоп за 10 ЈулиХороскоп

Дневен хороскоп за 10 Јули

ОВЕН ЉУБОВ: Нема причина наивно да верувате во нечии ветувања или во ласкави комплименти кои ги добивате. Големиот емотивен занос знае…

Дневен хороскоп за 9.07.2018!Хороскоп

Дневен хороскоп за 9.07.2018!

ОВЕН ЉУБОВ: Нема потреба да давате избрзани ватувања, партнерот внимателно го анализира вашето однесување. Прифатете искрен разговор. РАБОТА: Имате впечаток дека од…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 04.07.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 04.07.2018

ОВЕН Денес ќе бидете окупирани од љубовта. Ќе ви се случи една фатална средба и ќе се заљубите во истата…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 03.07.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 03.07.2018

ОВЕН Денес ќе морате брзо да реагирате и да донесете одлука која нема да биде едноставна. Досега се двоумевте што…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 01.07.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 01.07.2018

Овен Моменталната ситуација е без поголеми промени во однос на претходните денови. Односите на работното место се напнати. Обрнете опголемо…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 30.06.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 30.06.2018

Овен На работа и понатаму добро ќе ви оди. И не само добро, ќе ги зголемите контактите и повеќе ќе…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 29.06.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 29.06.2018

Овен Правите се’ за да ги нагласите своите естетски вредности. Многумина од вас што се занимаваат со уметност ќе успеат…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 28.06.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 28.06.2018

ОВЕН Се чувствувате малку постабилно и полека почнувате да им се посветувате на работите кои досега ги одложувавте. Проблемот е…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 27.06.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 27.06.2018

ОВЕН Се чувствувате малку постабилно и полека почнувате да им се посветувате на работите кои досега ги одложувавте. Проблемот е…