ДНЕВЕН ХОРОСКОП 25.09.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 25.09.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Непотребно инсистирате на лично докажување пред саканата личност. За промена, покажете повеќе суптилност и нежност во блиските средби. РАБОТА: Доколку…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 24.09.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 24.09.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Посветете внимание на личноста која позитивно влијае на вашето расположение. Емотивната средба ви носи двострано задоволство. РАБОТА: Постојат изненадни околности…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 22.09.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 22.09.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Нема причина наивно да верувате во нечии ветувања или во ласкави комплименти кои ги добивате. Големиот емотивен занос знае…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 21.09.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 21.09.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Партнерот се обидува да ви помогне или да ве расположи. Меѓутоа, вие реагирате на спротивен начин. РАБОТА: Почнувате со погрешни…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 20.09.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 20.09.2018

ОВЕН Одличен момент за нешто што со денови го одолговлекувате и конечно ќе го завршите. Првиот дел од денот е…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 19.09.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 19.09.2018

ОВЕН Овој ден ви носи голема ангажираност но и доста личности со кои ќе остварите интересни контакти. Можност за важна…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 14.09.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 14.09.2018

ОВЕН Транзитот на месечината преку знакот Бик во опозиција со Марс во вашиот знак за Вас значи можност да се…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 13.09.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 13.09.2018

ОВЕН Делувате динамично, шармантно и хумористично, кога се изразувате себеси пред околината, па некој одтаму Ви испраќа позитивни и искрени…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 10.09.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 10.09.2018

ОВЕН Свесни сте дека некои работи на работното поле мора да ги извршите и кон одредени луѓе да завземете цврст…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 09.09.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 09.09.2018

ОВЕН Некој ги одобрува вашите идеи, што представува доволна причина да се ангажирате на различни работи. Нема причина за лажна…