ДНЕВЕН ХОРОСКОП 26.07.2019Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 26.07.2019

ОВЕН Денес тешко ќе можете да ја избегнете нервозата. Ако не се одрази во работата, тогаш ќе се одрази на…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 25.07.2019Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 25.07.2019

ОВЕН Некои напнати моменти на деловното поле сте ги оставиле зад себе, но сеуште чувствувате нервоза и стрес бидејќи количината…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 24.07.2019Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 24.07.2019

ОВЕН Прашањата на срцето ќе ви станат јасни. Знаете што треба да превземете за да расќистите некоја ситуација или нешто…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 23.07.2019Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 23.07.2019

ОВЕН Не ви се допаѓа нечиј изглед или новите услови што ви ги поставуваат вашите соработници. За среќа, брзо ќе…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 19.07.2019Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 19.07.2019

ОВЕН Не сте сигурни на кој начин да ги разберете информациите кои доаѓаат до вас. Можни се недоразбирања, но и…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 17.07.2019Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 17.07.2019

ОВЕН ЉУБОВ: Непотребно инсистирате на лично докажување пред саканата личност. За промена, покажете повеќе суптилност и нежност во блиските средби. РАБОТА: Доколку…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 16.07.2019Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 16.07.2019

ОВЕН ЉУБОВ: Посветете внимание на личноста која позитивно влијае на вашето расположение. Емотивната средба ви носи двострано задоволство. РАБОТА: Постојат изненадни околности…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 15.07.2019Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 15.07.2019

ОВЕН ЉУБОВ: Нема причина наивно да верувате во нечии ветувања или во ласкави комплименти кои ги добивате. Големиот емотивен занос знае…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 12.07.2019Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 12.07.2019

ОВЕН ЉУБОВ: Партнерот се обидува да ви помогне или да ве расположи. Меѓутоа, вие реагирате на спротивен начин. РАБОТА: Почнувате со погрешни…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 11.07.2019Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 11.07.2019

ОВЕН Одличен момент за нешто што со денови го одолговлекувате и конечно ќе го завршите. Првиот дел од денот е…