ДНЕВЕН ХОРОСКОП 11.10.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 11.10.2018

ОВЕН Дружењето што сте го организирале со вашиот партнер може да биде откажано во последен момент. Можеби нема да добиете…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 09.10.2018.Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 09.10.2018.

ОВЕН Прашањата на срцето ќе ви станат јасни. Знаете што треба да превземете за да расќистите некоја ситуација или нешто…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 06.10.2018.Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 06.10.2018.

ОВЕН Денес може да добиете интересни предлози за кои вреди да размислите. Можно е да постојат некои препреки за се…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 05.10.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 05.10.2018

ОВЕН Можеби и самите сте виновни за проблематиката која моментално ви е актуелна. Во секој случај тешко ќе се фокусирате…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 04.10.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 04.10.2018

ОВЕН Чувствувате голема желба да направите некои значајни промени и можно е денес да се насочите кон своите емотивни или…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 03.10.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 03.10.2018

ОВЕН Денес тешко ќе можете да ја избегнете нервозата. Ако не се одрази во работата, тогаш ќе се одрази на…

Што ги чека во октомври Раковите, Лавовите и Девиците?!Хороскоп
Лавчињата овој месец ќе мора да ги стегнат своите заби и да почекаат…

Што ги чека во октомври Раковите, Лавовите и Девиците?!

Октомври ќе биде позитивен месец за Ракчињата, особено после 10-ти октомври кога ќе почнат да се отвораат нови врати и…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 01.10.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 01.10.2018

ОВЕН Некои напнати моменти на деловното поле сте ги оставиле зад себе, но сеуште чувствувате нервоза и стрес бидејќи количината…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 30.09.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 30.09.2018

ОВЕН Прашањата на срцето ќе ви станат јасни. Знаете што треба да превземете за да расќистите некоја ситуација или нешто…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 29.09.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 29.09.2018

ОВЕН Не ви се допаѓа нечиј изглед или новите услови што ви ги поставуваат вашите соработници. За среќа, брзо ќе…