ДНЕВЕН ХОРОСКОП 22.10.2018.Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 22.10.2018.

ОВЕН Ниту односот со деловните соработници ниту односот со шефовите денес ќе биде лесен. По извесно е дека ќе се…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 21.10.2018.Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 21.10.2018.

ОВЕН Во текот на денот ќе се појават некои двоумења во врска со некоја личност. Не сте сигурни како да…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 19.10.2018.Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 19.10.2018.

ОВЕН Очекувате поддршка од оние со кои работите и сте непријатно изненадени од повлекувањето на некои од вашите колеги од…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 18.10.2018.Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 18.10.2018.

ОВЕН Овој ден од вас бара поголемо прилагодување кон луѓето со кои сте во контакт. Ќе мора да се обидете…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 17.10.2018.Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 17.10.2018.

ОВЕН Денес тешко ќе можете да ја избегнете нервозата. Ако не се одрази во работата, тогаш ќе се одрази на…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 16.10.2018.Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 16.10.2018.

ОВЕН Вие чувствувате потреба да се фокусирате на вистински, материјални работи. Можеби нема да бидете “на ти” со емоциите, но…

Квалитети на луѓето родени во октомвриХороскоп
вистина е..

Квалитети на луѓето родени во октомври

Ова е месецот на есента, а ова се главните 8 на луѓето родени во октомври.. 1. Романтични души Лицата родени…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 15.10.2018.Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 15.10.2018.

ОВЕН Љубовта и романсата денес се во воздухот, затоа слободно опуштете се и почуствувајте ги. Наместо вашето пасивно и нежно…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 14.10.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 14.10.2018

ОВЕН Размислувате за можностите за реновирање или уредување во домот. Сакате домашната атмосфера да ви биде пријатна и удобна. Ако…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 12.10.2018.Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 12.10.2018.

ОВЕН Деловната средба поттикнува атмосфера на психолошка тензија или во настојување да се промени нечие мислење. Во деловното ривалство со…