ДНЕВЕН ХОРОСКОП 14.08.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 14.08.2018

ОВЕН Транзитот на месечината преку знакот Бик во опозиција со Марс во вашиот знак за Вас значи можност да се…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 10.08.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 10.08.2018

ОВЕН Чувствувате дека доаѓаат промени и тоа ве плаши. Наместо да стравувате, разгледајте ги добрите страни од новонастанатата ситуација. Овие…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 09.08.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 09.08.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Нема потреба да давате избрзани ватувања, партнерот внимателно го анализира вашето однесување. Прифатете искрен разговор. РАБОТА: Имате впечаток дека од…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 08.08.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 08.08.2018

ОВЕН Транзитот на месечината преку знакот Бик во опозиција со Марс во вашиот знак за Вас значи можност да се…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 06.08.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 06.08.2018

Овен (21.03 – 20.04) Работата со странци за вас е голем предизвик и едвај чекате да се слушнете со оние…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 05.08.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 05.08.2018

ОВЕН Чувствувате дека доаѓаат промени и тоа ве плаши. Наместо да стравувате, разгледајте ги добрите страни од новонастанатата ситуација. Овие…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 26.07.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 26.07.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Нема причина наивно да верувате во нечии ветувања или во ласкави комплименти кои ги добивате. Големиот емотивен занос знае…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 25.07.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 25.07.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Партнерот се обидува да ви помогне или да ве расположи. Меѓутоа, вие реагирате на спротивен начин. РАБОТА: Почнувате со погрешни…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 24.07.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 24.07.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Се наоѓате под притисок, морате да почитувате нечија волја или барања. Ве иритира однесувањето на партнерот. РАБОТА: Продолжената расправија илустрира…

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 21.07.2018Хороскоп
Дневен хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 21.07.2018

ОВЕН ЉУБОВ: Саканата личност искрено сака да ви удоволи, покажете и дека имате доволно доверба во заедничкиот договор. РАБОТА: Нечија приказна ви…