Бурак Озчивит и Фахрие го открија името на бебето

Бурак Озчивит и Фахрие го открија името на бебето

Брачната двојка Озчивит брои денови до раѓањето на нивниот син. Фахрие, која е во поодмината бременост и нејзиниот сакан го открија името на бебето.

Двојката одлучила нивниот наследник да се вика Каран.

Тие дури ги смениле и табличките на автомобилот каде напишале Кар. Интересно е дека оваа позната актерска двојка одлучила пред раѓањето на бебето да му отворат профил на Инстаграм.

View this post on Instagram

LOVE ❤️

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on