Бурак Озчивит и Фахрие Евџен го покажаа малото синче во јавност

Бурак Озчивит и Фахрие Евџен го покажаа малото синче во јавност

Фахрие Евџен и Бурак Озчивит досега вешто го сокриваа лицето на првото дете. Славниот турски пар не објавуваше фотографии од синчето.

Но, убавата актерка, кај нас позната по серијата „Кога лисјата паѓаат“, ги изненади фановите со мини-фотосесија со малиот Каран. Фахрие и Бурак станаа родители во април минатата година.