Брзо и лесно направете романтична круна плетенка

Брзо и лесно направете романтична круна плетенка

На прв поглед круна од плетеннки изгледа како нешто многу комплицирано за правење.

Сепак, Сузан Хендрикс докажува дека оваа фризура може да се направи многу едноставно, а идеална е за дами кои имаат долга и рамна коса.

Косата прво поделете ја на два дела, а потоа сплетете долга плетенка на другата страна која потоа треба да ја закачите за остатокот од косата.

Погледнете го видеото и следете ги деталните упатства.