Бруна Лима ви праќа поздрави од Копакабана

Бруна Лима ви праќа поздрави од Копакабана

Бруна Лима потенува од Бразил. Таа може без никаков проблем да се пофали со своето тело, кое го има благодарение на бразилските корени.

Брунае фитнес модел, а на нејзиниот профил на Инстаграм, можете да видите фотографии од теретана, но и со прекрасни песочни плажи од Копакабана.

Уживајте во нејзините фотографии.