Бритни Спирс го покажа момчето во јавност

Бритни Спирс го покажа момчето во јавност

Бритни Спирс и нејзиното момче Сем Асгари беа дел од славните гости на премиерата на „Once Upon A Time In Hollywood“.

Тие за првпат заедно присуствуваа на свеченост.

37-пејачка ја истакна својата фигура во тесен црвен фустан од Nookie. Таа со широка насмевка позираше покрај своето 25-годишно момче.