Брејк стана татко по 3-ти пат

Брејк стана татко по 3-ти пат

Дарко Гелев – Брејк и неговата сопруга Драгана Клопчевска има за што да се радуваат. Познатиот македонски пар го доби своето второ заедничко дете.

Поранешната Мис на Македонија сподели албум со фотографии од новородената ќерка и откри дека ќе се вика Деа.

„Во 03:44, денес се роди Деа 3.340 грама, 52 сантими со апгар 9/10. Те сакаме малечка наша“ – напиша во описот.