Бредли Купер во врска со постара жена

Бредли Купер во врска со постара жена

Познатиот глумец Бредли Купер брзо ја заборави Ирена Шаик. Во последно време се почесто го гледаат со Лора Дерн позната глумица од серијата „Sweet Little Lies“.

Видени се заедно во Њујорк на интимна вечера.

Според изјавата на Лора Дерн тие се само пријатели и нормално е луѓето да се заинтересирани за Бредли и негоиот живот.

Останува времето да покаже.