Браво за НОМАД, секоја чест

Браво за НОМАД, секоја чест

Кафе Номад покажа како треба да се биде општествено одговорна компанија во овие тешки времиња за сите нас.

На нивниот профил на Facebook објавија дека медицинскиот персонал на комплекс клиники Мајка Тереза ќе може да се освежи и да испие кафе бесплатно во наредниот период.

Браво Номад, големо браво

Posted by NOMAD Coffee Bar on Monday, 16 March 2020