Brain Embassy во Варшава со ултра нов дизајн

Brain Embassy во Варшава со ултра нов дизајн

Најново во дизајнот на неверојатни соработнички простори е Brain Embassy во Варшава, Полска. Просторот од 3000 метри е мапиран како човечки мозок. Не е типичен канцелариски простор, секоја соба е уникатно украсена со елементи инспирирани од синапси и неврони, што резултира со разновидни тематски простори.