Boys VS Girls ( ВИДЕО )

Boys VS Girls ( ВИДЕО )

Oд секогаш се зборувало за разликите помеѓу машкиот начин на водење на животот, наспроти оној на девојките.. А дефинитивно мора да признаеме, мажите живеат поедноставен живот од жените.

Видео на хумористичен начин ги прикажува разликите меѓу претставниците на посилниот пол и претставничките на понежниот пол. Од времетраењето на подготовките за излегување, до купувањето облека… мажите и жените се однесуваат тотално поразлично во секојдневието.

Разбудете ја вашата смисла за хумор и расположете се со видеото на JinnyboyTV