Борко Ристовски стана татко.

Борко Ристовски стана татко.

Борко Ристовски стана татко.

Среќната вест, голманот ја објави на социјалните мрежи. Тој со обожавателите сподели фотографија на која Ристовски и неговата сопруга Николина се со нивното првенче, синот Душан.

Dusan se rodi ??????#newbaby #baby #family #love #wife #ourlion??

Posted by Borko Ristovski on Tuesday, 3 April 2018

Но и мама Николина сподели фотографија со малиот Душан.

02.04.2018 ? Dushan Ristovski was born ⭐️ I am the happiest woman in the world ? Thank you for choosing me to be your…

Posted by Nikolina Nina Ristovska on Tuesday, 3 April 2018