Бонд има нов автомобил

Бонд има нов автомобил

Британскиот произведувач на автомобили потврди дека во новиот филм за Џејмс Бонд нивниот хиперавтомобил ќе има една од главните улоги.

Aston Martin официјално потврди дека нивниот хиперавтомобил Valhalla ќе се појави во 25 филм за тајниот агент Џејмс Бонд, чија премиера е закажана за 2020 година.

Даниел Крег во петтиот филм ќе ја толкува улогата на 007.

Џејмс Бонд и Aston Martin се дружат повеќе од 55 години, уште од 1964 година.