Блејк Лајвли и Рајан Рејнолдс елегантен пар во Њујорк

Блејк Лајвли и Рајан Рејнолдс елегантен пар во Њујорк

Блејк Лајвли несомнено се гордее со својот сопруг. 30-годишната актерка го придружуваше саканиот Рајан Рејнолдс на настан организиран од компанијата „Aviation Gin“, на која тој е еден од сопствениците.

За оваа пригода, убавата холивудска ѕвезда избра бел фустан со голи рамена од брендот Cushnie et Ochs, кој одлично ја истакнуваше нејзината витка фигура.