Били Ајлиш ја објави новата песна за филмот Џејмс Бонд

Били Ајлиш ја објави новата песна за филмот Џејмс Бонд

Били Ајлиш ја објави долгоочекуваната песна за новиот филм за Џејмс Бонд.

Меланхоличната балада „No Time To Die“ наиде само на позитивни критики. 18-годишната пејачка е најмладата музичарка која има снимено песна за франшизата за Џејмс Бонд. „No Time To Die“ е 25-ти филм од серијалот за тајниот агент 007. Првиот филм од франшизата беше снимен во 1962 година.