Бијонсе во провокативна фотосесија за Адидас

Бијонсе во провокативна фотосесија за Адидас

Бијонсе започна соработка на својот моден бренд Ајви Парк со спортскиот бренд Адидас, а за колекцијата веќе со денови се зборува.

Исто така се зборува и за облините на пејачката која, како што вели бренот, е најдобриот модел за кампањата.

Бијонсе во фокус го ставила својот „славен“ задник, а малку кој успеа да ги примети и чорапа-чизмите со тенка штикла, кои ги носи на себе.

View this post on Instagram

adidas x IVY PARK E-comm takeover

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

View this post on Instagram

adidas x IVY PARK E-comm takeover

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

View this post on Instagram

adidas x IVY PARK E-comm takeover

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

View this post on Instagram

adidas x IVY PARK E-comm takeover

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

View this post on Instagram

adidas x IVY PARK E-comm takeover

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

View this post on Instagram

adidas x IVY PARK E-comm takeover

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on