Бијонсе во новата година влегува со нова фризура

Оваа заминувачка 2017 година беше нејзина година. Впечатливо и завршува со драстични промени во стајлингот, поточно, фризурата.

Бијонсе ја замени својата долга коса со кратка, рамна лоб, а новата фризура драстично ја подмлади.

A post shared by Beylite (@beylite) on

Она што е сигурно дека со таква фризура е многу потсетува како нејзината сестра Соланж.

Ако судиме по овој потег, таа ќе биде модерна фризура во 2018 година.

A post shared by Beylite (@beylite) on